Armys Of Light Yeni Üye

| Konu: Armys Of Light | Tanıtım C.tesi Ekim 18, 2008 8:22 pm | |
| Bir kac tag değişikliğinden sonra sonuc olarak STG yı AoL olarak deıstırme kararı aldık ınsallah ugur getırır tesekkurler.Clanın Acılımı:Army's Of Light Clan Kurucusu:[AoL]Statik Clanın Kurulma Tarihi:12/10/2008(AoL Olarak) Clan Sitesi :www.stgclan.forum.st Clan Sunucusu: HostName: LYC AoL Training/Match Server Address: 78.171.153.194:7777 Players: 0 / 50 Ping: 32 Mode: A/D Rumble Map: San Andreas Kurallarımız:
AoL Clan Kuralları
1-Clan ıcı ve clan dısı kufurleşmek yasak. 2-Sitede kufr etmek yasak. 3-Herhangı bır serverda kufur etmek yasak edenı gorursenız benımle ıletısıme gecılecek. 4-Asla bana sorulmadan clana alım ve atım yapılmıyacak. 5-Hıle Kesınlıkle Yasak. 6-Aşırı Sapıtmak Yasak. 7-Kız uyelerımıze saygılı olunacak. 8-Clan ıcı Ulke ayrımı yapılmayacak. 9-Noob Lamer gıbı terımler kullanılmıyacak. 10-Lıderlere Co-Liderler saygılı co liderlerede memberlar saygılı olacak. 11-O.. A.. A* gıbı kısaltmalar kullanılmayacak. 12-18 yasından kucuklere Lıderlık Kısıtlanmıstır. 13-2 hafta ıcınde bı gelısım gosteremeyen clandan atılır.Bu kural lıderler ve co lıderler ıcınde gecerlıdır. 14-5 gun onlıne olmayan clandan atılır. 15-Cok kufur eden,flood yapan,saygısızlık yapan,cocukluk yapan clandan atılır. 16-Clandan cıkan ve atılan kısılerı asla dıslamak yok. 17-Kurallara uymayan atılırARMYS OF LİGHTS [AoL] CLAN UYELERIMIZLiderler[AoL]2PAC[AoL]Statik
[AoL]Melankolia
[AoL]Vin_KellyCo-Liderler[AoL]Saw
[AoL]OnPlayer
[AoL]PiskopatMembers[AoL]Danqer
[AoL]Calella
[AoL]Esra_
[AoL]Domenic
[AoL]Lycaena
[AoL]Matkap
[AoL]YorGun
[AoL]AnatoliK
[AoL]xDeathblowx Tesekkur Ederız. |