You Are Banned From This Player

You Are Banned From This Player

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

BaN Clan Kadro

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
EnforceR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: BaN Clan Kadro   Paz Ekim 19, 2008 5:42 pm

N'oldu Kemal?Bu ne şiddet bu celal? Very Happy
Valla clan süper ama samp yi bıraktım sattığımı falan düşünmeyin Wink
Kullanıcı profilini gör
[BaN]Swash
Lider!

MesajKonu: Geri: BaN Clan Kadro   Ptsi Ekim 20, 2008 11:25 am

EnforceR...

Önceden bana nasıl kufur ettigini biliyormusun ? O gün ilk dm'mdi..Dogru haklısın , '' Böle salakları clana neden alıyorsun '' gibisinden Wink Şimdi ise nasıl bir dm'ci oldugumu biliyormusun ? O kadar , LsH'yi tek basıma yenecegim gibi iddalarda etmiyorum.Ama genede tanıyan tanıyor.Elime spas+deagle ver , kurtuluşun yok Smile

Hayatta başarılar dilerim.Clanımızda bulundugun içinde airetten teşekkürlerimizi sunarız..
Kullanıcı profilini gör
[BaN]SaMPLe
Oyuncumuz!

MesajKonu: Geri: BaN Clan Kadro   Ptsi Ekim 20, 2008 4:12 pm

[BaN]Swash demiş ki:
EnforceR...

Önceden bana nasıl kufur ettigini biliyormusun ? O gün ilk dm'mdi..Dogru haklısın , '' Böle salakları clana neden alıyorsun '' gibisinden Wink Şimdi ise nasıl bir dm'ci oldugumu biliyormusun ? O kadar , LsH'yi tek basıma yenecegim gibi iddalarda etmiyorum.Ama genede tanıyan tanıyor.Elime spas+deagle ver , kurtuluşun yok Smile

Hayatta başarılar dilerim.Clanımızda bulundugun içinde airetten teşekkürlerimizi sunarız..

diyosun Very Happy şaka swash müthiş bir oyuncudur
Kullanıcı profilini gör
EnforceR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: BaN Clan Kadro   Salı Ekim 21, 2008 8:26 pm

[BaN]Swash demiş ki:
EnforceR...

O gün dediklerim için özürdilerim Hon clanından nefret ediyorum o sebepten söyledim Wink
Bu arada samp çok zor bir oyun değil tabii tebrik ediyorum ama benide bilenbilir uzun zamandır samp oynamıyorum ve oynamayacağımda senle oynamak isterdim ama kısmet değilmiş. Smile
Kullanıcı profilini gör
[BaN]Plt_Alemdar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: BaN Clan Kadro   Çarş. Ekim 22, 2008 6:41 pm

afro bundan sonra Co Lider Rambonun nicki Plt_Alemdar'dır.Ramboyuda kullanıcam ama özellikle Plt_Alemdarı kullanıcam.Ghost kanka kadrodan ad değişirsen sevinirim. afro
Kullanıcı profilini gör

BaN Clan Kadro

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-
» **ĤĕŘǾ CLAN ÜYELERİMİZ**
» Delosa Clan Bayrağı Eklemek
» equipa suena > Clan Kadrosu
» Puan Durumu /Clan points
» Clan Kasasında olan itemlerin Listesi